Όροι Χρήσης

  1. Κρατήσεις μπορούν να γίνουν από άτομα που είναι άνω των 18 ετών.
  2. Η πληρωμή μπορεί να γίνει στο ταμείο της εταιρείας με μετρητά ή μέσω POS, καθώς και με ηλεκτρονική πληρωμή (ebanking).
  3. Σε περίπτωση αποτυχίας επιβεβαίωσης της κράτησής σας μέσω τηλεφώνου ή και SMS ή και email, η κράτησή σας ενδέχεται να ακυρωθεί χωρίς καμία προειδοποίηση.
  4. Σε περίπτωση μη εμφάνισης εφόσον έχει επιβεβαιωθεί η κράτησή σας διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε μελλοντικές κρατήσεις σας.
  5. Θα πρέπει να βρίσκεστε στο χώρο της εταιρείας τουλάχιστον 5 λεπτά πριν την έναρξη της προκαθορισμένης κράτησης. Σε περίπτωση που υπάρξει καθυστέρηση στην προσέλευση σας , η κράτησή σας ενδέχεται να ακυρωθεί χωρίς καμία προειδοποίηση.
  6. Το No Escape μέσω του EscapeAll.gr διατηρεί αρχείο με τις ακυρώσεις που πραγματοποιείτε και δύναται να ενημερώσει τις συνεργαζόμενες εταιρείες για αυξημένη πιθανότητα ακύρωσης βάσει του ιστορικού σας. Αντίστοιχα, ενημέρωση πραγματοποιείται σε περίπτωση ταυτόχρονης/κοντινής χρονικά κράτησης σε παραπάνω από μία από τις συνεργαζόμενες εταιρείες. Οι ενημερώσεις αυτές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και για την αποτροπή περιπτώσεων ακύρωσης τελευταίας στιγμής.

Προσωπικά δεδομένα

  1. Τα στοιχεία που μας δίνετε (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και email ) χρησιμοποιούνται για σκοπούς επιβεβαίωσης της κράτησή σας καθώς και για την πληροφόρηση σας για την κράτηση ( ώρα, ημερομηνία, κτλ). Επιπλέον δύναται να χρησιμοποιηθούν για διαφημιστικούς σκοπούς και ενημέρωση σας για προσφορές, εκπτώσεις και προωθητικές ενέργειες.
  2. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ζητήσετε την επεξεργασία, διαγραφή, μεταβολή των προσωπικών σας δεδομένων, στέλνοντας email στο info@no-escape.gr με το αίτημα σας.
  3. Πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα έχει μόνο ο υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων κάνοντας χρήση διπλής πιστοποίησης εισόδου (double authentication) για τη μέγιστη ασφάλεια.